RYHMILLE

Järjestä jotakin säväyttävää – anna vieraillesi jotakin uutta ja mieleenpainuvaa

YRITYSTAPAHTUMAT JA YKSITYISTILAISUUDET

Yllätä asiakkaasi huikealla Helsinki-kierroksella 50-paikkaisessa elokuvateatterissamme

Ainutlaatuinen oheisohjelma

Järjestä takuulla mieleenpainuva kokous, aamiaistilaisuus, kick-off tai lanseeraustilaisuus laadukkaassa 50-hengen auditoriossamme ja ota Helsinki-leffa osaksi kokousta, tyhy- tai tykypäivää tai päätä tiimipalaveri kierroksella Helsingin yllä.

4D-elokuvassa koette Helsingin parhaimmat nähtävyydet 10 minuutissa. Elokuva sopii kaikille kansallisuuksille, joten tuo myös kansainväliset vieraasi meille.

Flytour Helsinki tarjoaa uudenlaisen tilan Helsingin keskeisimmällä paikalla Katajanokanlaiturissa. Elokuvateatterimme muuntuu helposti tapahtumatilaksi, joka tarjoaa upeat puitteet, huippuakustiikan, Sparcon mukavat istuimet, ison kankaan sekä erinomaiset valmiudet videoiden esittämiseen – keskellä kauneinta Helsinkiä.

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soita suoraan ja kysy lisää. Autamme mielellämme ideoinnissa ja järjestelyissä.

YRITYSMYYNTI
info@flytourxd.com
+358 45 6981858
Flytour Helsinki

KOULULAISRYHMÄT

Tule luokkaretkelle Flytouriin ja lennä Helsingin läpi 4D-elokuvan mukana ennennäkemättömällä tavalla.

Flytour Helsinki 4D-elämys näyttää Helsingin monet nähtävyydet, mm. Unescon maailmanperintökohteen Suomenlinnan. Erikoisefektiemme vaikutuksesta tunnet oikeasti lentäväsi, kun Flytour lennättää sinut läpi Helsingin ennenkokemattomalla tavalla. Istu alas, kiinnitä turvavyö ja ylläty!

Näytökset 15 min. välein.

Ikäraja kaikkiin näytöksiin 5 v.

Tiedustelut ja varaukset p. 045-698 1858

LASTEN SYNTTÄRIJUHLAT

”Meillä oli parhaat synttärit pitkään aikaan!” – Tom 12 v.
”Näistä puhutaan vielä pitkään!” – Aadan 9 v. äiti.

Järjestä erilaiset lasten synttärijuhlat Flytour Helsingissä. Ohjelmistossamme on 7 erilaista 4D-animaatioelokuvaa, jotka rytmittävät juhlaa tarjoilujen ja hauskanpidon välillä. Tarjoilut helposti Flytour Cafesta. Parhaat synttärit ikinä!

Ikäraja kaikkiin näytöksiin 5 v.

Tiedustelut ja varaukset p. 045-698 1858

YRITYSLAHJAT

Anna työntekijöillesi ja asiakkaillesi lahjaksi uniikki 4D-elämys Helsingin yllä. Tiedustelut ja tilaukset p. 045-698 1858 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Our partners

Liity sähköpostilistalle ja kuulet ensimmäisenä uutisista ja tarjouksistamme.