Yhteistyökumppanit

Stora Enso on pakkaus-, biomateriaali-, puutuote- ja paperiteollisuuden uusiutuvien tuotteiden maailmanlaajuinen toimittaja. Tavoitteenamme on korvata uusiutumattomat materiaalit innovoimalla ja kehittämällä uusia puuhun ja muihin uusiutuviin materiaaleihin perustuvia tuotteita ja palveluja. Konsernin palveluksessa on noin 25 000 henkilöä yli 35 maassa. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli 9,8 miljardia euroa. Stora Enson osakkeet noteerataan Helsingin ja Tukholman arvopaperipörsseissä. storaenso.com

Since 1978 Genelec has developed high quality studio monitors and active speaker systems. Over the years and based on customer requirements, Genelec’s technical ambition has led to several innovative technologies and revolutionary designs which have refined every product to set a benchmark in the industry. Genelec products are designed for demanding professional, home and AV installation use. They reveal the original nuances of the sound, without leaving anything out nor adding anything to the signal in any stage of the production. Genelec products are made to last, with pride and care, by production staff in Finland. genelec.fi

Paroc on yksi Euroopan johtavia energiatehokkaiden eristeratkaisujen valmistajia uudis- ja korjausrakentamisen, laiva- ja offshore-teollisuuden, akustoinnin ja muun rakentamisen tarpeisiin. Asiakkaamme luottavat tuotteidemme laatuun ja tekniseen osaamiseen joka on syntynyt rakennusteollisuudessa 80-vuotisen kokemuksen tuloksena.

Työllistämme noin 2020 ihmistä tuotantolaitoksillamme Suomessa, Ruotsissa, Liettuassa, Puolassa ja Venäjällä sekä 14 Euroopan maassa sijaitsevissa myyntitoimistoissa. Liikevaihtomme vuonna 2015 oli 410 miljoonaa euroa.

Parocin akustiikkalevyt FlyTourXD Helsingissä

Parocin akustiikkalevyt parantavat FlyTour XD:n kahvilan akustiikkaa sekä elokuvateatterin äänimaailman asiakaskokemusta. Flytour XD:n kahvilan katto on vuorattu Parocin eritasoisilla PARAFON Step –akustiikkalevyillä. PARAFON Step on uusi ääntä vaimentava akustiikkalevyratkaisu, jonka asennus käy helposti, ja vapaa valintaiset värit sekä eri paksuiset tasot antavat loputtomasti mahdollisuuksia. Elokuvasali on vuorattu ääntä vaimentavilla mustilla PARAFON Buller akustiikka levyillä. Lue lisää FlyTourXD:n akustiikkaratkaisuista: paroc.fi/step

Saas Instruments

Uutiset & Edut

Osta lippuja

Osta liput Flytour Helsinki 4D-leffaan ja 4D-animaatioihin täältä

Flytour Helsinki 4D-leffa, yksi lippu

11,50 €

4D-animaatio,
yksi lippu

6,50 €

4D-animaatio, sarjalippu x 3

15,00 €

Skywheel – combo

Tule ensin uskomattomalle Flytour -lennolle Helsingin yllä ja pyöri sen jälkeen lisää korkeuksissa. Mitä enemmän sen hauskempaa. Jopa 40 metrin korkeuteen kohoava Skywheel Helsinki sijaitsee kätevästi Flytour XD Helsingin vieressä kaupungin kauneimmalla paikalla. Lumoudu näköaloista ympäri vuoden.

Skywheel -combo, yksi lippu

18,00 €

SeaLife -combo

Tule ensin uskomattomalle Flytour -lennolle Helsingin yllä ja mene sitten merenalaiseen maailmaan. Mitä enemmän sen hauskempaa. SeaLifen aaltojen alla viihtyvät niin isot kuin pienetkin merimatkailijat! Hait, rauskut, meduusat ja merihevoset vievät merellisen elämyksen astetta pidemmälle. Hyppää virtaan!

SeaLife- combo, yksi lippu

19,00 €

Lahjakortit

Paras lahja on elämyslahja. Kaverille, isälle, äidille, lapselle, mummille, kummille, vastavalmistuneelle, vielä keskeneräiselle, kolmikymppiselle, kymppivuotiaalle – ja miksei anopillekin. Viettäkää unohtumaton hetki yhdessä. Tai anna lahja itsellesi.

Lahjakortti: Helsinki 4D-leffa, yksi lippu

11,50 €

Lahjakortti: Helsinki 4D-leffa, perhelippu 4 henkilölle

39,00 €

Mitä on 4D?

Olet osa elokuvaa! Katselet 3D-elokuvaa lasit päässä. Katsomo liikkuu, tunnet veden, tuulen ja valon kasvoillasi.

Näin löydät meidät