Helli myös makuaistiasi

Kahvilassamme voit nauttia kupposen tuoretta kahvia ja palan makeaa ennen Flytour XD elämystäsi – ja vaikka oluen sen jälkeen. Miksei sitä nyt yhden lasin kuohuviiniäkin voisi ottaa… Kesällä aukeaa upea terassi, keskelle kaupungin upeinta viihdekeskusta.

Tule, näe ja tule nähdyksi!

Uutiset & Edut

Osta lippuja

Osta liput Flytour Helsinki 4D-leffaan ja 4D-animaatioihin täältä

Flytour Helsinki 4D-leffa, yksi lippu

11,50 €

4D-animaatio,
yksi lippu

6,50 €

4D-animaatio, sarjalippu x 3

15,00 €

Skywheel – combo

Tule ensin uskomattomalle Flytour -lennolle Helsingin yllä ja pyöri sen jälkeen lisää korkeuksissa. Mitä enemmän sen hauskempaa. Jopa 40 metrin korkeuteen kohoava Skywheel Helsinki sijaitsee kätevästi Flytour XD Helsingin vieressä kaupungin kauneimmalla paikalla. Lumoudu näköaloista ympäri vuoden.

Skywheel -combo, yksi lippu

18,00 €

SeaLife -combo

Tule ensin uskomattomalle Flytour -lennolle Helsingin yllä ja mene sitten merenalaiseen maailmaan. Mitä enemmän sen hauskempaa. SeaLifen aaltojen alla viihtyvät niin isot kuin pienetkin merimatkailijat! Hait, rauskut, meduusat ja merihevoset vievät merellisen elämyksen astetta pidemmälle. Hyppää virtaan!

SeaLife- combo, yksi lippu

19,00 €

Lahjakortit

Paras lahja on elämyslahja. Kaverille, isälle, äidille, lapselle, mummille, kummille, vastavalmistuneelle, vielä keskeneräiselle, kolmikymppiselle, kymppivuotiaalle – ja miksei anopillekin. Viettäkää unohtumaton hetki yhdessä. Tai anna lahja itsellesi.

Lahjakortti: Helsinki 4D-leffa, yksi lippu

11,50 €

Lahjakortti: Helsinki 4D-leffa, perhelippu 4 henkilölle

39,00 €

Mitä on 4D?

Olet osa elokuvaa! Katselet 3D-elokuvaa lasit päässä. Katsomo liikkuu, tunnet veden, tuulen ja valon kasvoillasi.

Näin löydät meidät